Fly Dubai İle Ankara Hareketli Çölün Ortasındaki Vaha Dubai Turu 3 Gece
ÇÖLÜN ORTASINDAKİ VAHA DUBAİ TURU
FLY DUBAİ HAVAYOLLARI İLE
3 GECE 4 GÜN
1. Gün | ANKARA - DUBAİ
Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Flydubai Hava Yolları kontuarı önünde uçuştan saat 00:30’da bulunarak check-in işlemlerimizi yaptırıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Flydubai Hava Yolları FZ758 numaralı uçuşu ile saat 03:30’da Dubai’ye hareket.Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile turumuza başlıyoruz. Panoramik şehir turumuz öncesinde ekstra olarak serbest kahvaltı molası veriyoruz. Alacağımız kahvaltının ardından “Çölün Ortasındaki Vaha Dubai” Şehir Turu için yola çıkıyoruz. İlk olarak Dubai’nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alışveriş merkezlerini panoramik olarak göreceğiz. Ardından Jumeirah Sahili’ne devam edeceğiz. Burada da vereceğimiz fotoğraf molasında dünyaca ünlü tek 7 yıldızlı Burj Al Arab Otel’i göreceğiz. Sonrasında aracımızla turumuza Dubai Marina ile devam ediyoruz. Yaklaşık 7 Km’lik bir yürüyüş yoluna sahip, restoranlar ve cafeler ile çevrili Dubai Marina ‘da kısa bir serbest zamanın ardından, son durağımız olan 2018 yılında denize dolgu yapılarak yaratılmış, Blue Waters adasına olacaktır. Burada dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai’yi yakından görme ve çok güzel fotoğraflar çekme imkanımız olacaktır.Turumuzun ardından konaklama yapacağımız otellere doğru hareket ediyoruz. Otellerin check-in saati itibariyle giriş işlemlerimizi tamamlıyoruz ve ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz akşam saatlerinde ekstra düzenlenecek olan Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Souk Al Bahar ile Fountain Show Turu'na katılabilirler.
YEMEKLİ DHOW CRUISE TEKNE TURU VE SOUK AL BAHAR İLE FOUNTAIN SHOW TURU Kişi Başı: 80€
Turumuza ilk olarak akşam yemeğini alacağımız Marina’daki Dhow teknesine geçiyoruz. Teknemiz marina içinde seyrederken açık büfe olarak akşam yemeğimizi alıp, muhteşem Dubai Marina ve Dubai Eye manzarasını izliyoruz.Tekne turumuzun ardından Dünyanın En Büyük Gökdeleni Burj Khalifa’nın gölgesindeki Dünya’nın En Büyük Alışveriş Merkezi Dubai Mall’un yanında bulunan Tarihi kokusu ile Lüksün ihtişamının buluştuğu Souk Al Bahar çarşısına geçip , Arap kültürünün yansıtıldığı çarşıyı gezdikten sonra yine Dünya’nın En Büyük Gösteri Havuzunda yapılan su koreografisi, ses ve ışık gösterisi Fountain Show ‘u izliyoruz. Dileyen misafirlerimiz ise serbest olarak kişisel alışverişlerini yapabilir, kafe ve restoranlarda keyifli zaman geçirebilirler. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde
2. GÜN | DUBAİ
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Miracle Garden & Al Bastakiya Turu ve Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turu'na katılabilirler. Geceleme otelimizde.
MIRACLE GARDEN & AL BASTAKİYA GEZİSİ TURU Kişi Başı: 70€
Dünyanın en büyük doğal çiçek bahçesi olan Dubai Miracle Garden'da sizi çiçek dolu bir dünya bekliyor. 72.000 metrekarelik parkta tümüyle renkli çiçek sergilerine dönüştürülmüş ünlü binalar ve yapılar sıralanıyor. Kalp şeklindeki patikada yürüyün veya yapraklı şatolar, ışıklandırılmış gece manzaraları ve tam boyutlu evlerin arasında dolaşın. Birçok atraksiyon ve çok çeşitli ilginç aranjmanlar içeren bu yerde kendinizi 150 milyonu aşkın açmış çiçeğin arasına bırakın.Yine ayni tur içerisinde, Al Bastakiya'nın dar sokakları, taş evleri ve eski pazarları arasında dolaşırken, tarih kokan atmosferin, mimari güzelliklerin tadını çıkaracaksınız. Ayrıca, ünlü eski Starbucks’ı görüp, eşsiz fotoğraflar çekme fırsatını bulacaksınız.Bölgedeki geleneksel evlerin birçoğu restore edilmiş durumda ve ziyaretçilere geleneksel Arap yaşam tarzını deneyimleme şansı sunuyor. Al Bastakiya aynı zamanda sanat galerileri, kafeler ve el sanatları dükkânları gibi çeşitli mekânlara da ev sahipliği yapmaktadır.
AKŞAM YEMEKLİ DUBAİ ÇÖL SAFARİ TURU Kişi Başı: 80€
4x4 araçlar ile alınarak, çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, gün batımını izleyebilirsiniz. Kızıl kumlarda yapılan eğlenceli ve heyecan dolu gezinin ardından çölün ortasında yer alan Bedevi kampına varıyoruz. Burada yapılan birbirinden güzel şov ve dansöz gösterisi eşliğinde akşam yemeğini alıyoruz. Ayrıca deveye binme imkanımızda mevcuttur. Sınırsız meşrubat, çay ve kahve ikramı tur içeriğinde ücretsiz olarak sunulan servislerdir. Yemek ve gösterilerin ardından turumuz sonra eriyor ve bizi alan 4x4 özel araçlarımızla tekrar otelimize dönüyoruz..
3. GÜN | DUBAİ
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Öğle Yemekli Abu Dhabi Turu'na katılabilirler. Geceleme otelimizde.
ÖĞLE YEMEKLİ ABU DHABİ TURU Kişi Başı: 85€
Dubai’den hareket ile, dünyanın en büyük insan yapımı limanı olan Jebel Ali’den geçiyoruz. İlk durağımız, dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve 41.000 Kişiye aynı anda ibadet etme imkânı sunan Sheik Zayed Büyük Camii olacaktır. Muhteşem mimarisi ve zengin işlemeleri ile unutamayacağınız fotoğraflar alabileceğiniz zenginliktedir. Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliğini gezerken yakın geçmişte, küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacaksınız. Geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra modern bir Arap şehri olan kentte, Al Bateen bölgesi, kordon caddesi görülecektir. Emirates Palace’da verilecek fotoğraf molasının ardından şehrin geçmişinin otantik bir kopyası olan Miras Köyünü gezerken Arapların geçmişteki yaşamlarını, geleneklerini, çamurdan yapılmış evleri, görme imkânı bulacaksınız. Öğle yemeği turunuz esnasında açık büfe olarak alınacaktır. Yemek sonrasında turumuza devam ediyoruz. Saadiyat Adası üzerinde bulunan Louvre Müzesi’ni panoramik olarak görerek, eğlence merkezi olarak kabul edilen ve Formula 1 Abu Dhabi yarışlarına ev sahipliği yapan Yas Adası’na hareket ediyoruz. Yine ayni yerde bulunan dünyanın ilk Ferrari temalı eğlence parkında verilecek molada fotoğraf çektirebilir, hediyelik eşya mağazasında alışveriş yapabilirsiniz. Turumuzun ardından otele dönüş.
4. GÜN | DUBAİ – ANKARA
Sabah, kahvaltısının ardından serbest zaman ve odalarımızı boşaltarak c-out yapıyoruz. Otellerde odalardan çıkış ve anahtar teslim saati 12:00’dır. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Burj Al Arab & Medinat Souk Turu'na katılabilirler.
BURJ AL ARAB & MEDINAT SOUK TURU Kişi Başı: 90€
Dünyanın ilk ve tek 7 Yıldızlı oteli olan adını Dubai’nin kalesi olarak adlandıran , Altın kaplamalı dekorasyonu ile ünlü oteli Burj Al Arab ‘ı içersini gezmek için en iyi fırsat , Turumuzda Giriş katı , Lobi katı ve Kraliyet Suitini gezmek ve otel hakkında bilgi alabileceğimiz turumuzda yaklaşık 1.5 Saat sizleri Zenginliğin ihtişamı bekliyor olacaktır . Turumuzun ardından Lobi ‘de alacağımız Çay ve Kahve ikramının ardından 2. Rotamız Medinat Çarşısı olacaktır . 1950’ler Arabistan Çarsı’sı gibi tasarlanmış dünyaca meşhur Dubai’nin sembolü Burj Al Arab otelini en güzel noktadan görebileceğimiz, içinde dükkanlar, restoranlar, gece kulüpleri 5 yıldızlı oteller, kanallar, gondollara benzeyen teknelerin olduğu Dubai’nin Venedik'i diye adlandırılan Medinat Jumeirah kompleksinin çarşısı Souk Madinat Jumeirah ta alışveriş için serbest zaman .
Tur liderinizin belirleyeceği saatte havalimanına doğru yolculuk başlıyor. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Fly Dubai Hava Yolları FZ757 numaralı seferi ile 22:55’te Ankara’ya uçuşumuz başlıyor. Varışımız 02:20’dı
EKSTRA TURLAR FULL PAKET Kişi Başı: 405 € Yerine 360 €
YEMEKLİ DHOW CRUİSE TEKNE TURU VE SOUK AL BAHAR İLE FOUNTAİN SHOW TURU + MİRACLE GARDEN & AL BASTİKİYA GEZİSİ TURU + AKŞAM YEMEKLİ DUBAİ ÇÖL SAFARİ TURU + ÖĞLE YEMEKLİ ABU DHABI TURU + BURJ AL ARAB & SOUK MEDINAT TURU
*Ekstra turların fiyatları sezon içinde değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle ekstra turlarda ekstra turu satın alım anındaki fiyatları geçerlidir.
**Ekstra turlar minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ekstra turlar yapılamayabilir ya da fiyat değişikliği olabilir.
***Ekstra Tur Paket Satışları Sadece Bölgede Rehberimiz Tarafından Yapılır, Türkiye’den Ekstra Tur Paket Satışımız yoktur.
****3 Yıldızlı oteller de konaklama maksimum 2+1 (çocuk) şeklinde yapılır. 3 kişi konaklama yapılamaz.
***ÖNEMLİ NOT: GEZİ PROGRAMLARINDA VE UÇUŞ PARKURLARINDA TARİHE GÖRE DEĞİŞİKLİKLER OLABİLMEKTEDİR. GÜNCEL BİLGİLERİ ACENTAMIZDAN SORUNUZ.
***ÖNEMLİ NOT***
► Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemlerdir ve bu işlemlerin misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında, ilgili hava yolu kontuarlarından ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
Hareket Noktaları
Hizmetler
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
►Flydubai Hava Yolları İle Ankara – Dubai – Ankara Uçak Biletleri
►Havalimanı Vergileri
►3 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
►Havalimanı/Otel Transferleri
►Panoramik Dubai Şehir Turu
►Türkçe Asistanlık Hizmeti
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
►Yurt Dışı Çıkış Harcı
►Dubai Vizesi (90 €)
►Tur Programında Belirtilen Ekstra Turlar
►Öğle ve Akşam Yemekleri
►Yemeklerde Alınacak İçecekler
►Kişisel Harcamalar
►Şehir Konaklama Vergisi (2-3 Yıldız: 10 AED, 4 Yıldız: 15 AED, 5 Yıldız: 20 AED)
Fiyat Tablosu
ÖNEMLİ NOT: HAVAYOLU NEDENİYLE FİYATLARDA DEĞİŞİKLİKLER OLABİLMEKTEDİR. GÜNCEL FİYATLARI ACENTAMIZDAN SORUNUZ.
| Kalkış - Dönüş Tarihi / Kampanya | İki Kişilik Odada Kişi Başı | Tek Kişilik Oda | Odada Üçüncü Kişi | 0-1 Yaş | 2-5 Yaş |
|---|---|---|---|---|---|
|
18-02-2026
/ 21-02-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
549 € | 699 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
18-02-2026
/ 21-02-2026
4* Four Points By Sheraton |
599 € | 799 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
18-02-2026
/ 21-02-2026
5* Movenpıck Jumerıah Vıllage vb. |
649 € | 899 € | 649 € | 90 € | 629 € |
|
25-02-2026
/ 28-02-2026
3*Ecos Dubaı Hotel vb. |
549 € | 699 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
25-02-2026
/ 28-02-2026
5* Movenpıck Jumerıah Vıllage Vb |
699 € | 949 € | 699 € | 90 € | 679 € |
|
25-02-2026
/ 28-02-2026
4* Four Points By Sheraton |
599 € | 799 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
11-03-2026
/ 14-03-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
11-03-2026
/ 14-03-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
11-03-2026
/ 14-03-2026
5* Movenpıck Jumerıah Vıllage Vb |
649 € | 899 € | 649 € | 90 € | 629 € |
|
18-03-2026
/ 21-03-2026
5* Movenpıck Jumerıah Vıllage Vb |
999 € | 1.249 € | 999 € | 90 € | 979 € |
|
18-03-2026
/ 21-03-2026
4* Four Points By Sheraton |
899 € | 1.099 € | 899 € | 90 € | 879 € |
|
18-03-2026
/ 21-03-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
849 € | 999 € | 849 € | 90 € | 829 € |
|
29-04-2026
/ 02-05-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
599 € | 749 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
29-04-2026
/ 02-05-2026
4* Four Points By Sheraton |
649 € | 849 € | 649 € | 90 € | 629 € |
|
29-04-2026
/ 02-05-2026
5* Movenpıck Jumerıah Vıllage Vb |
749 € | 999 € | 749 € | 90 € | 729 € |
|
13-05-2026
/ 16-05-2026
5* Movenpıck Jumerıah Vıllage Vb |
699 € | 949 € | 699 € | 90 € | 679 € |
|
13-05-2026
/ 16-05-2026
4* Four Points By Sheraton |
599 € | 799 € | 599 € | 90 € | 629 € |
|
03-06-2026
/ 06-06-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
03-06-2026
/ 06-06-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
03-06-2026
/ 06-06-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
10-06-2026
/ 13-06-2026
5* Vintage Grand Vb |
549 € | 799 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
10-06-2026
/ 13-06-2026
4* Four Points By Sheraton |
499 € | 699 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
10-06-2026
/ 13-06-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
449 € | 599 € | 449 € | 90 € | 429 € |
|
17-06-2026
/ 20-06-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
17-06-2026
/ 20-06-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
17-06-2026
/ 20-06-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
24-06-2026
/ 27-06-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
24-06-2026
/ 27-06-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
24-06-2026
/ 27-06-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
01-07-2026
/ 04-07-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
01-07-2026
/ 04-07-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
01-07-2026
/ 04-07-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
08-07-2026
/ 11-07-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
08-07-2026
/ 11-07-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
08-07-2026
/ 11-07-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
15-07-2026
/ 18-07-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
15-07-2026
/ 18-07-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
15-07-2026
/ 18-07-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
22-07-2026
/ 25-07-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
|
22-07-2026
/ 25-07-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
22-07-2026
/ 25-07-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
29-07-2026
/ 01-08-2026
3* Ecos Dubaı Hotel At Al Furjan vb |
499 € | 649 € | 499 € | 90 € | 479 € |
|
29-07-2026
/ 01-08-2026
4* Four Points By Sheraton |
549 € | 749 € | 549 € | 90 € | 529 € |
|
29-07-2026
/ 01-08-2026
5* Vintage Grand Vb |
599 € | 849 € | 599 € | 90 € | 579 € |
Genel Şartlar
GENEL ŞARTLAR ve NOTLAR '' LÜTFEN OKUYUNUZ ''
1-) Gömü Tur havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçuş saatlerimizi acentamızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Gömü Tur sorumlu tutulamaz.
2-) Turun acentamız tarafımızdan İptali durumunda son bildirim tarihi tur kalkış tarihinden 7 gün öncesidir ve tur başka bir tarihe ertelenebilir.
3-) Gömü Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Konaklama yapılan şehirlerde ulusal düzeyde kongre, fuar, ulusal bayram veya tatil dönemi olması durumunda konaklamalar çevre şehirlerde/ilçelerde yapılabilir.
4-) Üç kişilik odalarda ilave yatak (çek yat/açılır kapanır yatak/sofa bed vb.) uygulaması olup, ilave yatak standart yataklardan küçüktür.
5-) Turun acentamız tarafından mücbir sebepler dışında iptali durumunda vize acentamız tarafından alınmış ise ücreti iade edilir. Aksi durumlarda mücbir sebebler dahil vize ücreti iadesi yapılmaz.
6-) Programlarda belirtilen geziler belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. Program içerisinde verilecek serbest zaman, mola ve öğle yemeği süreleri rehberlerimiz tarafından belirlenir. Program süresince tur rehberin verdiği buluşma saatine uymayan konuklarımız, otobüs veya uçak hareket saatlerini kaçırdıkları takdirde kendi olanakları ile tura devam etmek zorundadırlar. Bundan dolayı yapılacak harcamalar Gömü Tur’dan talep edilemez ve bu durumdan Gömü Tur veya rehber sorumlu tutulamaz.
7-) Tur programlarında belirtilen gece turlarında restorantta program içerikleri, başlangıç ve bitiş saatleri yerel işletmeler tarafından belirlenmekte olup, Gömü Tur sorumluluğunda değildir. Ertesi gün tur programının aksamaması için restoranlarda ortalama iki saat civarında vakit geçirilmekte olup, daha uzun vakit geçirmek isteyen katılımcıların otele kendi imkanları ile ulaşması gerekmektedir.
8-) Gömü Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle yolların kapalı olması durumunda gezi ya da turlar yapılamaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Gömü Tur sorumlu tutulamaz. Kilise, Katedral ve Müze içeriside yer alan tören vb. organizasyonlardan dolayı bu yerlere girilememesinden Gömü Tur sorumlu tutulamaz.
9-) Gömü Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Gömü Turun hiç bir sorumluluğu yoktur. Gömü Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Gömü Tur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.
10-) T.C. vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden temin edebileceğiniz “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gömü Tur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
11-) Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Gömü Tur sorumlu değildir.
12-) Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım (Min 15 Kişi) olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Gömü Tur sorumlu tutulamaz.
13-) Tur başlangıç tarihinden 30 gün öncesine kadar kesin kayıt yaptırdığınız turu koşulsuz iptal edebilir veya tarih değişikliği yapabilirsiniz. Tur başlangıç tarihinden 30 günden az süre kalan iptallerde ücret iadesi yapılmaz.
14-) Tur iptallerinde ücret İadeleri; misafirlere ödeme şekillerine göre yapılır. Döviz olarak yapılan ödemeler döviz cinsinden, TL olarak yapılan ödemeler TL cinsinden ödeme şekillerine göre iade edilir. Ücret iadelerinde kur farkı talep edilemez.
15-) Tarih değişikliği talebi misafirlerin istedikleri tur tarihinin müsait olması durumunda gerçekleşecektir.
16-) Seyahat güvence paketi satın alan misafirlerimize tur başlangıç tarihinden otuz (30) gün öncesinde kesilerek poliçeleri tur esnasında misafire teslim edilir. Tur başlangıç tarihinden 30 günden az kala yapılan iptal taleplerinde muhattap ilgili sigorta şirketidir. Seyahat sigortası kapsamında olacak tur iptal talepleri ile ilgili maddeler paket tur sözleşmesinde belirtilmiştir. Seyahat sigortası kapsamında talep edilecek ücret iadelerinde işlem süresi; talep tarihinden itibaren minimum iki (2) ay içerisinde sonuçlanır. Ücret iadesinin onaylanması durumunda iadeler misafirlerin kendi isimlerine olan banka hesap numaralarına ilgili sigorta şirketi tarafından yatırılır. Seyahat sigortası kapsamında olacak tur iptal taleplerinde misafirlerin kendilerinde veya birinci derece yakınlarında var olan kronik rahatsızlıklar ve semptomlardan dolayı tura katılamaması durumunda sigorta şirketi tarafından tur ücreti iadesi yapılmamaktadır. Bu ve benzer durumlarda Gömü Tur'un hiç bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
17-) Yurtdışı seyahatlerde 18 Yaş altı kişiler sadece annesi ile seyahat edecekse, babasının muvafakatnamesi, sadece babası ile seyahat edecekse, annesinin muvafakatnamesi ve anne babanın haricinde birisiyle veya yalnız gidiliyor ise anne ve babanın her ikisinin de muvafakatnamesi gerekiyor. Eğer çocuğun velayeti kanuni bir temsilcide ise kanuni temsilcisinin iznini belirten noterce veya resmi makamlarca tasdik edilmiş muvafakatname gerekiyor.
18-) Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemlerdir ve bu işlemlerin misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında, ilgili hava yolu kontuarlarından ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
19-) Belirtilen şartlar ve notlar paket tur sözleşmesinin ayrılmaz bir parçasıdır. Misafirlerimiz bu şartları kabul ederek turu satın almışlardır. Kesin kayıt esnasında; tur rezervasyon formu ve paket tur sözleşmesinin dikkatlice okunmasını tavsiye ederiz.