Ankara Çıkışlı Uçaklı Tiflis Batum Turu
ANKARA ÇIKIŞLI TİFLİS BATUM TURU
GORİ - MTSKHETA -TİFLİS - GÜRCÜ ANA HEYKELİ - METEHKİ KİLİSESİ - SAMEBA KATEDRALİ
AŞK KÖPRÜSÜ - ŞARDENİ CADDESİ - ESKİ TİFLİS - KUTAİSİ - BATUM - ALİ NİNO HEYKELİ
AVRUPA PİAZZA MEYDANI - ALTIN POST HEYKELİ
( 3 GECE 4 GÜN )
ANKARA - TİFLİS DİREKT UÇUŞ
AJET ile ANKARA - GİDİŞ - DÖNÜŞ DAHİL
YENİ KİMLİK İle SEYAHAT İMKANI
1.GÜN | ANKARA - TİFLİS:
Ankara Çıkışlı Tiflis Batum Turu için akşam saat 21:30'da Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. (Tur hareket tarihinden bir gün önceki akşam.) Bilet ve bagaj işlemlerinden sonra Ajet Havayolları VF615 seferiyle Tiflis'e hareket. Keyifli yolculuğumuz sonrasında Tiflis Havalimanına 02:45'de varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile buluşma ve Tiflis'deki otelimize hareket. Odalarımıza yerleşme sonrası dinlenmeye çekiliyoruz.
TUR DETAYI
Konaklama : Hotel Residence Plaza Tbilisi vb.,
2.GÜN | SAMEBA KATEDRALİ - JVELİ TİFLİS - GÜRCÜ ANA HEYKELİ - METEHKİ KİLİSESİ - OSMANLI CAMİ - AŞK KÖPRÜSÜ - VERNİSAJ PAZARI - RUSTAVELİ CADDESİ - OPERA BİNASI - PARLAMENTO BİNASI:
Sabah kahvaltı sonrası Tiflis şehir turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Tiflis’in her yerinden görülebilen Sameba Katedrali olacaktır. Sameba, ülkenin ana katedrali olmasının yanında, dünyanın üçüncü büyük Doğu Ortodoks Katedrali ünvanını da elinde bulundurmaktadır. Ardından Jveli Tiflis olarak da bilinen Tiflis şehrinin tarihi bölgesine hareket. Gezimizde sırasıyla ; Kura Nehri'nin üzerine inşa edilmiş Metehki köprüsü ve Metehki kilisesi, sarp bir tepe üzerinde yer alan Narikala Kalesi ,Sololaki Tepesi’ne yerleştirilen Kartlis Deda “Gürcistan’ın Anası” Heykeli , Osmanlı Camii, Sioni Katedrali, Milenyum Aşk Köprüsü göreceğimiz yerler arasındadır. Ardından Rengarenk mimarisi ile tarihi sokaklardan Kura nehri kıyısındaki Suhoi Most (Kuru Köprü) bölgesinde kurulan tarihi Vernisaj pazarına geçiyoruz.. Pazarda ; Sovyet dönemi plak, semaver, gümüş takılar, yarı değerli taşlar, saatler, dürbünler, madalyalar, el sanatı eserleri, ahşap işleri, resimler gibi birçok tarihi obje satılmaktadır. Şehrin en meşhur ve kalabalık caddesi olan Rustaveli Caddesine hareket. Bulvarın üzerinde çok sayıda hükûmet binası, kültür kuruluşlarının binaları ve iş merkezleri bulunmaktadır. Gürcistan Parlomentosu, Kaşveti Kilisesi, Simon Canaşia Müzesi (Gürcistan Ulusal Müzesi'nin bir parçasıdır), Tiflis Opera ve Bale Tiyatrosu, Rustaveli Devlet Akademisi Tiyatrosu, Rustaveli Müzesi ve Gürcistan Bilimler Akademisi bulvarın üzerinde göreceğimiz yerler arasındadır. Konaklama Tiflis'deki otelimizde.
TUR DETAYI
Öğle Yemeği : Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği : Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.
Konaklama : Hotel Residence Plaza Tbilisi vb.,
3.GÜN | TİFLİS - MTSKHETA - GORİ - BATUM:
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Tiflis'ten hareket ediyoruz. Batum'a doğru yolculuğumuza başlarken ilk durağımız Unesco Dünya Mirası Listesinde yer alan Mtskheta olacak. Yürüyerek yapacağımız şehir turunda Ortacağ'da Gürcistan'nın en görkemli yapılarından biri olan ve Hristiyanlar için büyük bir öneme sahip Svetitskoveli Kilisesi'nin gezilmesinden sonra yöresel pazarda vereceğimiz alışveriş molası sonrası Gori'ye hakeret. Sovyet lideri Gürcü asıllı Stalini’nin doğduğu evi, Stalin müzesi ve tarihi trenin görülmesi ardından Batum'a hareket. Batum'daki otelimize yerleşme. Konaklama otelimizde.
TUR DETAYI
Öğle Yemeği : Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği : Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.
Konaklama : City Hotel Batumi vb.
4.GÜN | BATUM - ALİ NİNO HEYKELİ - TİYATRO BİNASI - POSEİDON HEYKELİ - SARP SINIR KAPISI - RİZE HAVALİMANI - ANKARA:
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyoruz ve Batum gezimize başlıyoruz. Batum şehir turumuz da ; 1866 yılında yapımı tamamlanan Batum Valide Sultan camii de denilen özellikle ahşap iç mekânı ile büyüleyici bir görünüme sahip olan Batum merkez camii gezimizin ardından muhteşem bir şehir planlaması örneği ve Batum’un en güzel yerlerinden olan meydanlarını gezmeye başlıyoruz.Piazza meydanını ve yine bu meydanda bulunan Aziz Nicholas isimli kilisesi, Gürcü politikacı, yazar ve halk figürü Memed Abaşhidze heykeli , Astronomik Saat, 2007 yılında 1 Milyon Lari’ye maliyeti tamamlanan Medea Heykeli, Şehrin en görkemli heykellerinden birisi olan hırs ve gücü temsil eden bir çeşmenin üzerine kurulmuş Poseidon heykelini, Kurban Said’in ünlü romanının kahramanları aşkın hareket eden figürü ‘’ Ali ve Nino ‘’ heykelini de görüp Sarp sınır kapısına hareket ediyoruz. Gerekli işlemlerimizi tamamladıktan sonra Free Shop'ta serbest zaman ve Türkiye'ye giriş. Aracımızla tekrardan buluşup Rize havalimanına doğru yola çıkıyoruz. Ajet Havayollarına ait VF4291 seferiyle 20:55'de Ankara'ya hareket. Keyifli yolculuk sonrası 22:05 sularında Ankara'ya varış.
Keyifli bir Ankara Çıkışlı Tiflis Batum Turu ardından bir başka Gömü Tur organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.
GÜRCİSTAN GEÇİŞLERİNDE ; Türkiye ile Gürcistan devletleri arasında yapılan anlaşma gereği T.C vatandaşları Gürcistan'a T.C kimlik numarası bulunan YENİ TİP nüfus cüzdanı ile geçiş yapabilmektedir. Ailesi ile birlikte (anne ve babanın aynı anda) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı konuklarımızın Gürcistan'a geçişleri için yanında olmayan anne veya babanın noterden onaylı muvafakatnamesi gerekmektedir. Bebekler ve çocuklar dahil kimliklerde fotoğraf olması zorunludur. Tura çıkmadan evvel lütfen nüfus idaresine başvurarak çocuklarınızın nüfus cüzdanlarını fotoğraflı hale getiriniz. Sınırdan geçiş; yoğunluğa göre 1-3 saat sürebilmektedir. Sınır geçişi yaya olarak yapılmaktadır. Sınır geçişlerinde her yolcu yanında bulundurduğu eşyadan kendisi sorumludur. Bu nedenle oluşabilecek olumsuzluklardan acentemiz sorumlu tutulamaz. (Kullanılan raporlu ilaçlar varsa, raporun yanınızda bulunması gerekir, aksi halde kutu ilaç taşımak ve sınırdan geçirmek yasaktır.)
***ÖNEMLİ NOT***
► Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemlerdir ve bu işlemlerin misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında, ilgili hava yolu kontuarlarından ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
Hareket Noktaları
Hizmetler
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
► AJet Tarifeli Seferiyle Ankara - Tiflis / Rize - Ankara arası Uçak Bileti
► Turizm Aracı İle Ulaşım
► 3 Gece 3* ve 4* Otellerde Konaklama
► Otelde Açık Büfe (3) Sabah Kahvaltısı
► Programdaki Tüm Şehir Turları
► Tüm Konaklama ve Şehir vergileri
► Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri
► Zorunlu Pakettur Sorumluluk Sigortası (1618 sayılı Yasa Gereği düzenlenen Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
► Öğle ve Akşam Yemekleri
► Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
► Yurtdışı Çıkış Harcı
► Seyahat Güvence Paketi (65 Yaş'a Kadar 30 €)
(70 Yaş Üzeri Misafirler İçin %100 Sür Prim Uygulaması Vardır.)
Fiyat Tablosu
ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI
06 Mart 2026 Tarihine Kadar Yapılan Kesin Kayıtlarda;
► Erken Rezervasyonda Kredi Kartlarına VADE FARKSIZ 3 TAKSİT ya da Nakit Ödemelerde EKSTRA %5 İNDİRİM
► %50'sini ŞİMDİ ÖDEYİN!! Kalanı Tur Tarihinden 30 Gün Önce Tamamlayın.
► KOŞULSUZ İPTAL & İADE GARANTİSİ
Tur Tarihinden 30 Gün Öncesine Kadar Koşulsuz İptal Ettirin, İade Alın veya Tarih Değişikliği Yaptırın!
► Belirtilen Tüm İndirimler Fiyatlara Uygulanmıştır.
► Kampanya seçeneklerinden sadece bir tanesi seçilebilir ve iki kampanya birleştirilemez.
► %50 ödeme kampanyası afişe fiyatlardan yapılan kayıtlarda geçerli olup, nakit ödemede ekstra %5 İndirim kampanyası geçerli değildir.
► Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Gömü Tur'a aittir.
► 0-2 Yaş çocuk araçta koltuk verilmemektedir.
| Kalkış - Dönüş Tarihi / Kampanya | İki Kişilik Odada Kişi Başı | Tek Kişilik Oda | Odada Üçüncü Kişi | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
23-04-2026
/ 25-04-2026
|
21.000 TL | 26.000 TL | 21.000 TL | 2.000 TL | 16.500 TL | 18.500 TL |
|
30-04-2026
/ 02-05-2026
|
21.000 TL | 26.000 TL | 21.000 TL | 2.000 TL | 16.500 TL | 18.500 TL |
|
14-05-2026
/ 16-05-2026
|
21.000 TL | 26.000 TL | 21.000 TL | 2.000 TL | 16.500 TL | 18.500 TL |
|
28-05-2026
/ 30-05-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
|
11-06-2026
/ 13-06-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
|
25-06-2026
/ 27-06-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
|
09-07-2026
/ 11-07-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
|
23-07-2026
/ 25-07-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
|
06-08-2026
/ 08-08-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
|
20-08-2026
/ 22-08-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
|
10-09-2026
/ 12-09-2026
|
23.000 TL | 28.000 TL | 23.000 TL | 2.000 TL | 18.500 TL | 20.000 TL |
Genel Şartlar
GENEL ŞARTLAR ve NOTLAR '' LÜTFEN OKUYUNUZ ''
1-) Gömü Tur havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçuş saatlerimizi acentamızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Gömü Tur sorumlu tutulamaz.
2-) Turun acentamız tarafımızdan İptali durumunda son bildirim tarihi tur kalkış tarihinden 7 gün öncesidir ve tur başka bir tarihe ertelenebilir.
3-) Gömü Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Konaklama yapılan şehirlerde ulusal düzeyde kongre, fuar, ulusal bayram veya tatil dönemi olması durumunda konaklamalar çevre şehirlerde/ilçelerde yapılabilir.
4-) Üç kişilik odalarda ilave yatak (çek yat/açılır kapanır yatak/sofa bed vb.) uygulaması olup, ilave yatak standart yataklardan küçüktür.
5-) Turun acentamız tarafından mücbir sebepler dışında iptali durumunda vize acentamız tarafından alınmış ise ücreti iade edilir. Aksi durumlarda mücbir sebebler dahil vize ücreti iadesi yapılmaz.
6-) Programlarda belirtilen geziler belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. Program içerisinde verilecek serbest zaman, mola ve öğle yemeği süreleri rehberlerimiz tarafından belirlenir. Program süresince tur rehberin verdiği buluşma saatine uymayan konuklarımız, otobüs veya uçak hareket saatlerini kaçırdıkları takdirde kendi olanakları ile tura devam etmek zorundadırlar. Bundan dolayı yapılacak harcamalar Gömü Tur’dan talep edilemez ve bu durumdan Gömü Tur veya rehber sorumlu tutulamaz.
7-) Tur programlarında belirtilen gece turlarında restorantta program içerikleri, başlangıç ve bitiş saatleri yerel işletmeler tarafından belirlenmekte olup, Gömü Tur sorumluluğunda değildir. Ertesi gün tur programının aksamaması için restoranlarda ortalama iki saat civarında vakit geçirilmekte olup, daha uzun vakit geçirmek isteyen katılımcıların otele kendi imkanları ile ulaşması gerekmektedir.
8-) Gömü Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle yolların kapalı olması durumunda gezi ya da turlar yapılamaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Gömü Tur sorumlu tutulamaz. Kilise, Katedral ve Müze içeriside yer alan tören vb. organizasyonlardan dolayı bu yerlere girilememesinden Gömü Tur sorumlu tutulamaz.
9-) Gömü Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Gömü Turun hiç bir sorumluluğu yoktur. Gömü Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Gömü Tur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.
10-) T.C. vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden temin edebileceğiniz “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gömü Tur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
11-) Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Gömü Tur sorumlu değildir.
12-) Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım (Min 15 Kişi) olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Gömü Tur sorumlu tutulamaz.
13-) Tur başlangıç tarihinden 30 gün öncesine kadar kesin kayıt yaptırdığınız turu koşulsuz iptal edebilir veya tarih değişikliği yapabilirsiniz. Tur başlangıç tarihinden 30 günden az süre kalan iptallerde ücret iadesi yapılmaz.
14-) Tur iptallerinde ücret İadeleri; misafirlere ödeme şekillerine göre yapılır. Döviz olarak yapılan ödemeler döviz cinsinden, TL olarak yapılan ödemeler TL cinsinden ödeme şekillerine göre iade edilir. Ücret iadelerinde kur farkı talep edilemez.
15-) Tarih değişikliği talebi misafirlerin istedikleri tur tarihinin müsait olması durumunda gerçekleşecektir.
16-) Seyahat güvence paketi satın alan misafirlerimize tur başlangıç tarihinden otuz (30) gün öncesinde kesilerek poliçeleri tur esnasında misafire teslim edilir. Tur başlangıç tarihinden 30 günden az kala yapılan iptal taleplerinde muhattap ilgili sigorta şirketidir. Seyahat sigortası kapsamında olacak tur iptal talepleri ile ilgili maddeler paket tur sözleşmesinde belirtilmiştir. Seyahat sigortası kapsamında talep edilecek ücret iadelerinde işlem süresi; talep tarihinden itibaren minimum iki (2) ay içerisinde sonuçlanır. Ücret iadesinin onaylanması durumunda iadeler misafirlerin kendi isimlerine olan banka hesap numaralarına ilgili sigorta şirketi tarafından yatırılır. Seyahat sigortası kapsamında olacak tur iptal taleplerinde misafirlerin kendilerinde veya birinci derece yakınlarında var olan kronik rahatsızlıklar ve semptomlardan dolayı tura katılamaması durumunda sigorta şirketi tarafından tur ücreti iadesi yapılmamaktadır. Bu ve benzer durumlarda Gömü Tur'un hiç bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
17-) Yurtdışı seyahatlerde 18 Yaş altı kişiler sadece annesi ile seyahat edecekse, babasının muvafakatnamesi, sadece babası ile seyahat edecekse, annesinin muvafakatnamesi ve anne babanın haricinde birisiyle veya yalnız gidiliyor ise anne ve babanın her ikisinin de muvafakatnamesi gerekiyor. Eğer çocuğun velayeti kanuni bir temsilcide ise kanuni temsilcisinin iznini belirten noterce veya resmi makamlarca tasdik edilmiş muvafakatname gerekiyor.
18-) Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemlerdir ve bu işlemlerin misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında, ilgili hava yolu kontuarlarından ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
19-) Belirtilen şartlar ve notlar paket tur sözleşmesinin ayrılmaz bir parçasıdır. Misafirlerimiz bu şartları kabul ederek turu satın almışlardır. Kesin kayıt esnasında; tur rezervasyon formu ve paket tur sözleşmesinin dikkatlice okunmasını tavsiye ederiz.